Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ



Το Κτήμα Γεροβασιλείου προσκαλεί οινόφιλους -πραγματικούς και δυνητικούς- σε τέσσερις αλληλένδετες συναντήσεις αφιερωμένες στην αισθητική απόλαυση. Η γεύση στο κρασί και στο φαγητό: αίσθηση, γνώση, ανάμνηση, εμπειρία!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ

1η συνάντηση-Τετάρτη, 12/01/11

«Σύντομη Εισαγωγή στη γευστική δοκιμή του κρασιού»
με τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη, Master of Wine

Ο μοναδικός Έλληνας με τον ιδιαίτερο τίτλο του Master of Wine εισάγει το κοινό στον κόσμο του κρασιού.

2η συνάντηση-Τετάρτη, 19/01/11

«Κρασιά του Κόσμου - Η παγκοσμιοποίηση δεν σημαίνει πάντα ομοιομορφία»
με τον Christophe Ollivier, Σύμβουλο-οινολόγο

Ο «ιπτάμενος» οινολόγος δίνει την πολυδιάστατη φύση του κρασιού μέσα από ένα ταξίδι στο διεθνή αμπελώνα.

3η συνάντηση-Τετάρτη, 26/01/11

«Ποτήρι και κρασί»
με τους Βαγγέλη Γεροβασιλείου, Γεωπόνο-οινολόγο και Θρασύβουλο Γιαντσίδη, Χημικό-οινολόγο

Ο οινοπαραγωγός μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του παρουσιάζουν τη σημασία του ποτηριού στην απόλαυση του κρασιού.

4η συνάντηση-Τετάρτη, 09/02/11

«Γευστικές συζυγίες, μια ερεθιστική περιπέτεια στην απόλαυση...»
με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο, Κριτικό κρασιού και γεύσης του περιοδικού "Αθηνόραμα" και μέλος της Ακαδημίας για την ανάδειξη των 50 Καλύτερων Εστιατορίων του Κόσμου

Ο γνωστός κριτικός “ισορροπεί” ιδανικά το κρασί με το φαγητό στην πράξη.


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κτήμα-Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου
57500 Επανομή Θεσσαλονίκης
Τ: 2392044567
www.gerovassiliou.gr

Διάρκεια συναντήσεων: 19.00-21.00
Ώρα προσέλευσης: 18.30
Κόστος τεσσάρων συναντήσεων: 100€ γενικό – 60€ φοιτητικό. Τρόπος πληρωμής: προπληρωμή, με κατάθεση Τραπέζης

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 στο email: education@gerovassiliou.gr ή στο fax: 2392044560. Απαραίτητα στοιχεία: όνομα, επώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, τηλέφωνο, email. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, καθώς σε όλες τις συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν γευστικές δοκιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε αυτό το άρθρο στο newsblog του μηχανουργείου μας!
Read about this at our newsblog!

Παρακαλώ πολύ σχολιάζετε ελεύθερα άλλα με τον ανάλογο σεβασμό...
Please comment freely but with respect...